Heb je ook zin om Canvas Yogi te worden?

We bieden in een aantal heerlijke weken kinder yoga speciaal voor ouders en kinderen van 4-12 jaar gedurende het jaar.

YOGA & ART Familieweek met Henriëtte en Leonie

Met het hele gezin op yogavakantie naar zuidwest Frankrijk, om met z´n allen een week heerlijk te ontspannen, plezier te hebben, creatief bezig te zijn en nieuwe energie op te doen? Dat kan allemaal tijdens onze YOGA & ART week op het prachtig gelegen 5 hectare grote terrein van Simply Canvas. Samen overnacht je in zeer comfortabele en sfeervol ingerichte safaritenten met eigen badkamer (op loopafstand) en een eigen veranda of in een ruime en gezellige gîte. De YOGA & ART week is speciaal voor ouders met kinderen (± 4-12 jaar) die samen leuke yoga avonturen willen beleven en op een speelse wijze creatief bezig willen zijn. Knutselen, spelen op het grote terrein van Simply Canvas, af en toe een duik nemen in het zwembad, lekker relaxen, heerlijk eten; kortom een week genieten met en van elkaar!

 

In het programma zijn dagelijks zowel familie- en kinderyogalessen als creatieve workshops opgenomen. Er is een goed evenwicht in de afwisseling tussen de vaste programma onderdelen en de momenten die ieder voor zichzelf kiest. De precieze inhoud en tijdstippen van de diverse activiteiten zullen gedurende de week bekend gemaakt worden. Zo kan er een goede afstemming gemaakt worden op de unieke samenstelling van de groep en kan er rekening gehouden worden met andere omstandigheden zoals het weer.

De YOGA & ART week zal verzorgd worden door Henriëtte Denissen van IJgenweiz en Leonie Uijtdehaag van Atelier Vrij Spel. Sinds de tijd dat zij samenwerkten als juffen in het basisonderwijs zijn zij hartsvriendinnen, die elkaar goed aanvullen en lesgeven met passie, liefde en humor. Henriëtte volgde haar kinderyoga opleiding en opleiding tot kindercoach bij Helen Purperhart. In haar praktijk IJgenweiz geeft zij kinderyogalessen en begeleidt zij met name hoogbegaafde- en hoogsensitieve kinderen.
Leonie werkt reeds jaren als docente beeldende vorming op diverse basisscholen, jeugdateliers en geeft daarnaast creatieve workshops aan kinderen en volwassenen in haar atelier aan huis.
Vanuit hungedeelde interesse in innerlijke en creatieve ontwikkeling volgen zij momenteel de opleiding kunstzinnig dynamisch coachen bij de Kleine Tiki in Breda.

Ook de mama's en de papa's komen natuurlijk weer aan de beurt, al is het maar voor een heerlijke massage door de kindjes. De inhoud van de lessen is mede afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Het doel is dat iedereen die meedoet plezier heeft in de kennismaking met yoga. Als je geluk hebt geeft Jolanda ook nog een paar heerlijke lessen voor volwassenen in de middag. Kosten zijn €895 per tent per gezin inclusief ontbijt en yogalessen.

Hieronder een paar reacties van vorig jaar:

    • Het heeft ons allemaal heel veel mooie dingen gebracht. Het gezelschap, de omgeving, de rust en natuurlijk de onuitwisbare herinneringen en ideeën op het gebied van yoga, zowel voor de kinderen als onszelf.
    • De locatie is perfect. De rust die de omgeving uitstraalde was ons inziens de best mogelijke plek, passend bij de inhoud van de week.
    • De natuur om ons heen was overweldigend mooi. Eén met de natuur en jezelf. Grappig hoe veel geluid al die beestjes maken en hoeveel sterren er zijn zonder 'lichtvervuiling'.

Voor meer informatie:

Simply Canvas
Sandra & Santi
Saint Jean de Duras - Frankrijk