Is een heerlijke week om weer even tot rust te komen. Geniet van het vrije uitzicht en een goed boek in de hangmat. Lekker zonnen aan het zwembad en eindeloze wandelingen. Daarnaast kun je nog extra genieten van Tevens kun je vrij deelnemen aan een van de workshops die gaande zijn deze week. Een ochtend creatief bezig tijdens de land art workshop. Je wordt geïnspireerd door voorbeelden en gaat vervolgens heerlijk aan de gang met een project van jezelf. Wakker worden en even fysiek aan de gang met stick exercise of ook wel bamboe yoga gevolgd door een ontspanningsoefening. Een bezoek aan een prachtig plekje midden in het platteland voor een paar uur samen (mantra zingen). Een introductie tot het geven van massages en bovendien kun je je de gehele week inschrijven voor het ontvangen van een heerlijke massage. Bezoek één van de lokale marktjes voor wat shopping.

Je hebt geen auto nodig, de week is vol pension, dus gewoon lekker aanschuiven voor de (biologische) maaltijden. Slapen in het prachtige vakantiehuis of iets meer buiten in de prachtig ingerichte safari tenten. Je hoeft alleen nog maar te komen genieten.

Prijs vanaf €450 p.p. gebaseerd op een gedeelde twee persoonsaccommodatie (€150 extra voor een 1-persoons accommodatie) excl. je reis naar Simply Canvas en de workshops (welke variëren tussen de €15 en €45. Vliegen vanaf Rotterdam naar Bergerac met de Transavia, waar we je op komen halen.

Voor meer informatie:

Simply Canvas
Sandra & Santi
Saint Jean de Duras - Frankrijk