Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Villa Marsi

Villa Marsi starstarstar

Via Rancitella 21,Urbino, Marche,61029,Italy
Tel: +39 3397282593,
Tap to call +39 3397282593
 
Booking on request
Prices from 75.00€  Per night
75.00€ - 75.00€ Villa Marsi Via Rancitella 21, Urbino, Marche, 61029, Italy +39 3397282593 1 1 Kamer Appartement (Studio) 1
/ / / /

 

Le Marche (De Marken) in Italie een prachtige streek waar u Villa Marsi Vakantie appartementen achter de glooiende heuvels van Urbino vind. Een agriturismo met kookstudio en zwembad op een korte afstand van Rimini en de luchthavens Ancona en Bologna. Vakantie in le marche het tweede Toscane.

Alle 7 vakantie appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, boxspring bedden, een eigen badkamer met douche, toilet, bidet, wastafel en CV ketel.

Soms moet je in deze streek tussen Toscane, Umbrie en de Adriatishce Zee iets beter opletten om te zien wat dit gebied voor moois te bieden heeft. Bijvoorbeeld de fantastische delicatessen winkel in Cartoceto Beltrami s redelijk klein, maar het aanbod van wijnen en alle culinaire heerlijkheden die Le Marche te bieden heeft is zo groot, dat je gewoon een beetje moet rondsnuffelen om alles te ontdekken.

Room types

75.00€

Area activities

San Leo is het mooiste en grootste fort van Le Marche op 589 meter hoogte, het fort ligt op 639 meter. Het fort stampt uit de 15e eeuw en is gebouwd in opdracht van Federico de derde. Op de grens met Emilia Romagna is de onafhankelijke republiek San Marino een perfecte bestemming voor een daguitstap.

Een grote trekpleister van Le Marche zijn de grotten van Frasassi. Een ingang naar een van de grotten is door een boer ontdekt op 28 juni 1948. Meer toegangen zijn gevonden in de jaren 50 en 60 door leden van de Italiaanse Alpinistenvereniging uit de naburige steden Jesi en Fabriano (de papier stad) In het begin van de jaren 70 zijn nog grote delen van het ondergrondse complex ontdekt. Het totale grottencomplex beslaat een afstand van 13 kilometer. Vergeet als je deze gaat bezoeken geen dikke trui mee te nemen.

Culinair genot in Le Marche

De regio heeft een paar heel bijzondere specialiteiten te bieden zoals de witte en zwarte truffels. In Acqualagna vind je in de herfst de beroemde truffelmarkten Nog een specialiteit is de heerlijke ham uit Carpegna . In de buurt van Ascoli Piceno vind je olijven die zo groot en vlezig zijn dat ze kunnen worden gevuld en gefrituurd. Tevens heeft Le Marche beroemde wijnen, waaronder de witte Verdicchio, Rosso Piceno en Rosso Conero.

Italie kent tal van anijslikeuren, de meest bekende is wel Sambuca. De regionale varianten hiervan heten in Le Marche anisette en mistra en zijn net zo geliefd als de grappa in Noord-Italie. Het wordt puur of verdund met water en ijs gedronken. Ook lekker in de espresso (caffe coretto) of na de espresso, om de bittere nasmaak te neutraliseren. De bekendste producten in Le Marche zijn liquori Meletti en Varnelli.

 

Syndicated properties