Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Le Parc des 4 Saisons

Le Parc des 4 Saisons starstarstarstar

Avenue de la Gare,Corrèze, Limousin,19800,France
Tel: +33 555214459,
Tap to call +33 555214459
 
Booking on request
Prices from 65.00€  Per night
65.00€ - 65.00€ Le Parc des 4 Saisons Avenue de la Gare, Corrèze, Limousin, 19800, France +33 555214459 1 Room Twin beds 2
/ / / /

 

In het dorpje Corrèze bevindt zich ´Le Parc des 4 Saisons´, een mooie gerestaureerde manoir die omgetoverd werd tot een schitterende chambres d´hôtes.

Lente, zomer, herfst en winter ontvangen Peter & Annick en hun kinderen Luca & Lalou mensen die willen onthaasten en een echt vakantiegevoel willen beleven. Luilekker, sportief, cultureel, culinair, ... stel zelf uw vakantie samen à la carte.

´Een droom die werkelijkheid is geworden´, zo omschrijven Peter & Annick hun chambres d´hôtes ´Le Parc des 4 Saisons´. ´Jaren waren we op zoek naar een manier om 3 dingen te combineren; een plek om tot rust te komen, onze passie voor de natuur en de behoefte aan sociaal contact. En dat lukt wonderwel in ons prachtig huis in Corrèze. De sfeer is hier gezellig, ongedwongen, relaxed en persoonlijk!´

Het charmante gebouw van ´Le Parc des 4 Saisons´ is omgeven door een groen park van 1 hectare. Het is een prachtig domein aan de voet van een heuvel met uitzicht op het oude gezellige dorpje Corrèze. De tuin is een groene oase door de vele bomen, struiken, bamboeperkjes en het uitgestrekte grasveld.

De tuin is aangelegd met een prachtig terras en een ecologische zwembad. De zetels op het terras nodigen uit tot lekker lui genieten van de zon, rust en kalmte. Tussen het vogelgefluit door hoor je het kabbelende water van de verschillende natuurlijke bronnen op het domein.

´Le Parc des 4 Saisons´ is een ideale plek voor rustzoekers of voor gezinnen met kinderen die in alle veiligheid op het groene domein kunnen ronddolen. Voor de meer op actie beruste sportievelingen kan je fietsen huren en de omgeving verkennen. Of een balletje pétanque spelen en ondertussen genieten van een lekker glaasje Pastis ...

Als afsluiter van de dag kan je tegen een kleine vergoeding ontspannen in de sauna of het warmwaterbad en vervolgens een duik nemen in het koele water. De buitensauna wordt verwarmd met een houtkachel. Je kunt er genieten van de complete rust bij het knetterende vuur. Het Storvatt is een authentieke houten waterton verwarmd met een onderwater houtkachel, zo kan je in de buitenlucht heerlijk genieten van een rustgevend warm bad. Vul dit alles aan met een zalige massage en je komt helemaal in vakantiestemming.

´Le Parc des 4 Saisons´ is rustgevend en inspirerend.

Room types

65.00€

Area activities

Corrèze is ook een echt wandelparadijs. De paden slingeren zich langs een gevarieerd landschap van lichtglooiende heuvels met bossen en weilanden. De overweldigende geuren van allerhande kruiden zorgen samen met de krekels voor de echte Franse sfeer. Het is eveneens een toevluchtsoord voor waterliefhebbers dankzij de rivieren Dordogne en Corrèze, de vele beken en meren. Deze wateren lenen zich uitstekend voor allerhande watersporten.

Er valt dus genoeg te beleven: wandelen, fietsen, mountainbiken, zwemmen, de Corrèze of de Dordogne afvaren per kajak, canyoning (aqua rando), ... keuze te over. Je kunt fietsen huren of je eigen fiets meebrengen en zo de ongerepte natuur ontdekken. In de buurt is er eveneens mogelijkheid tot paardrijden en tennis.

Driving directions

Brussel - Corrèze: 825 km

Brussel - Bergen/Mons

Bergen/Mons - Parijs

Op de ring rond Parijs volg je steeds Bordeaux (tijdig voorsorteren).

Reken ongeveer 45 minuten om Parijs te doorkruisen (als er geen files zijn natuurlijk).

Na Parijs volg je Orléans.

Je passeert Vierzon & Chateauroux en Limoges staat hier ook al redelijk snel aangegeven A20.

Steeds Limoges blijven volgen. Op een belangrijke splitsing staat Limoges er plots niet meer bij en moet je even Toulouse volgen.

Op de A20 richting Limoges neem je afrit 45 richting Tulle N120. Je blijft steeds Tulle volgen. Op het 4de rond punt volg je niet langer Tulle maar Corrèze.

Vanaf dat moment blijf je steeds Corrèze volgen totdat je van bovenuit het dorpje binnenrijdt. Je komt op een T-kruispunt en gaat naar links en 50 meter verder zie je op je linkse kant (tegenover de bank Crédit Agricole) een witte poort ...

en ´Le Parc des 4 saisons´.

Samenvatting: Brussel - Bergen (Mons) - Parijs - Bordeaux N20 - Orleans N20 - Vierzon A20 - Chateauroux A20 - Limoges A20 - Afrit 45: Tulle N120 - na 15 km 4de rond punt richting Corrèze

 

Syndicated properties