Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
La Vida es Bella

La Vida es Bella starstarstar

Lligallo de Santa Eulàlia,El Perello, Cataluna,43519,Spain
Tel: +34 617317948,
Tap to call +34 617317948
 
Booking on request
Prices from 70.00€  Per night
70.00€ - 70.00€ La Vida es Bella Lligallo de Santa Eulàlia, El Perello, Cataluna, 43519, Spain +34 617317948 1 Room Twin beds 2
/ / / /

 

La Vida es Bella, een Nederlandse bed & breakfast op een paradijselijke plek in de vallei van El Perello. Een oase van rust, ´Het leven is goed´. Dit is het huis van kunstenaar/beeldhouwer Jeannette de Baat en schrijver/levenskunstcoach Erik Wildoer. Het huis ademt rust, sfeer en luxe uit en is geschikt om tien personen van een weldadig onderdak te voorzien. Wij bieden vijf luxe Bed & Breakfast kamers aan, ieder met een eigen badkamer. Casa La Vida es Bella nodigt u uit om te komen genieten van rust, natuurschoon en heerlijk eten. In het buitenatelier is het mogelijk, als gast zijnde, om creatief bezig te zijn. Regelmatig worden er beeldhouw- en schilderworkshops gegeven. Het ommuurde terrein met bloementuin heeft een heerlijk zwembad, ligbedden met parasols. Casa La Vida es Bella is een prachtige plek om uw vakantie te vieren.

Bed & breakfast

Dit is het huis van de Nederlandse kunstenaar/beeldhouwer Jeannette de Baat en schrijver en levenskunstcoach Erik Wildoer. Het huis ademt rust, sfeer en luxe uit en is geschikt om tien personen van een weldadig onderdak te voorzien. Accommodatie Verblijven in een oase van rust en natuur in de streek Catalonië in Spanje, familiaire sfeer, wij zorgen dat u zich thuis en welkom voelt. Ideaal voor gezinnen met kinderen, of groepen die een creatieve week willen organiseren.

U verblijft in prachtige kamers met luxe boxspringbedden eigen tv op de kamer. De vrijstaande suite heeft als extra nog de beschikking over een eigen koelkast. ´s Morgens serveren wij een heerlijk ontbijt met verse warme broodjes en een eitje van eigen kippen. ´s Avonds bieden wij de mogelijkheid om mee te eten wat de gastvrouw die dag op het menu heeft staan. Er wordt met zorg en verse regionale producten gekookt. Met dieetwensen wordt rekening gehouden.

Een prachtige bloementuin omsluit het zwembad. Er is een fijne buitenkeuken met BBQ, diverse zitjes en een buiten-openhaard. Het huis is bij uitstek geschikt voor een groep van tien personen voor bijvoorbeeld schildersweek, beeldhouwweek, zang/dans of een familiefeest.

Room types

70.00€

Features

Area activities

Het National park Delta Ebro en Els Portes zijn zeer de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Het is op een na de grootste delta in de middellandse zee, een eldorado voor natuurliefhebbers. Zoutmoerassen, groene rijstvelden, duinen, brede zandstranden, lagunes waar zeldzame vogels te vinden zijn, zoals flamingo‘s. Het kustgebied en de rivier de Ebro zijn bekend om de vis- en vaarmogelijkheden. Ook kan er worden gekanood op de rivier de Ebro. Els Ports is een ruig natuurgebied met hoge bergen waar veel soorten roofvogels leven en wilde berggeiten (cabra‘s) lopen.

 

Syndicated properties