Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala

Umbrië staat bekend als het groene hart van Italië. Het is door haar overweldigende natuur en nauwelijks ontdekte stadjes een ideale vakantieomgeving. In Umbrië bevinden zich onder andere culturele steden als Perugia, Gubbio, Assisi en Città di Castello en het binnenmeer Lago di Trasimeno. In de naastgelegen regio Toscane vindt u onder meer de interessante steden Cortona, Arezzo, Florence en Siena. In de dichtbijgelegen regio De Marken zijn de steden Fano en Urbino het bezoeken meer dan waard, evenals de Adriatische kust en de grotten van Frassasi.

Casa La Valle

Casa La Valle starstarstar

Loc. Casalecchi, 25,Pietralunga, Umbria,06026,Italy
Tel: +39 075 946 0448,
Tap to call +39 075 946 0448
 
Booking on request
Prices from 135.00€  Per night
135.00€ - 135.00€ Casa La Valle Loc. Casalecchi, 25, Pietralunga, Umbria, 06026, Italy +39 075 946 0448 1 4 Kamer Appartement 6
/ / / /

 

Casa La Valle is een luxe vrijstaand huis met een groot privézwembad, gelegen op een heuvel met een mooi uitzicht over het landschap van Umbrië.

Het natuurstenen huis is geheel gerenoveerd, geschikt voor zes personen en biedt alle comfort - van espressomachine tot vaatwasser en wasmachine. Het huis heeft twee verdiepingen en is daarmee eventueel geschikt voor een verblijf van twee families.

Het huis

Casa La Valle is een vrijstaand huis op een heuvel van 644 meter hoog en heeft een panoramisch uitzicht. Op een afstand van 9 km ligt het middeleeuwse dorp Pietralunga. Het huis is geschikt voor 6 personen, heeft 2 woonlagen (opp. 150 m2) en bestaat uit:

  • een woonkamer met half open keuken;
  • 3 sfeervolle slaapkamers met tweepersoonsbedden;
  • 2 badkamers met inloopdouche en/of bad, wastafel en toilet;
  • een groot terras en een nieuw aangelegd zwembad (10,5x4,5m).

Vanuit het huis en het grote terras heeft u een mooi vrij uitzicht op de tuin, het zwembad en de heuvels. Er is meubilair op het terras en bij het zwembad. In de tuin bevindt zich een barbecue. U kunt heerlijke wandelingen maken door een ongerept natuurgebied.

Room types

135.00€

Driving directions

vanuit het noorden:
Komend vanuit de richting Milano (A1) volg de Autostrada A14 (Bologna-Ancona). Neem afslag Cesena Nord en volg de E45 richting Roma. Na 124 km neemt u de afslag Montone - Pietralunga. Volg daarna de beschrijving "vanaf de afslag Montone - Pietralunga:"

vanuit het zuiden:
Volg de A1 (Roma-Firenze). Neem afslag Orte en volg de E45 richting Perugia - Cesena. Na circa 128 km neemt u de afslag Montone - Pietralunga. Volg daarna de beschrijving "vanaf de afslag Montone - Pietralunga:"

vanuit het westen (Firenze):
Volg de A1 richting Roma. Neem afslag Arezzo. Na het passeren van Arezzo volg de E78 en later de SS221 richting Perugia - Cesena. Dicht bij Città di Castello slaat u linksaf naar de E45 richting Roma. Na 20 km neemt u de afslag Montone - Pietralunga. Volg daarna de beschrijving "vanaf de afslag Montone - Pietralunga:"

Vanuit het oosten (Adriatische kust - Fano):
Volg de E78 richting Roma-SS3-Arezzo-Perugia en daarna na 30 km de SP3. Bij Cagli-Ovest slaat u rechtsaf naar de SP29. Volg daarna de SP201 richting Pietralunga. 950 meter na het kilometerbord 31 gaat u rechtsaf de weg omhoog, houdt 2x rechts aan en aan het eind van de weg arriveert u bij Casa La Valle aan de rechterzijde (naam staat op het huis!) .

Vanaf de afslag Montone-Pietralunga:
Volg de borden richting Pietralunga. Bij het bereiken van Pietralunga volgt u de SP201 richting Cagli. 50 meter na het kilometerbord 30 (9 km na Pietralunga) gaat u linksaf de weg omhoog, houdt 2x rechts aan en aan het eind van de weg arriveert u bij Casa La Valle aan de rechterzijde (naam staat op het huis!).

Vanaf Casale il Sogno (kilometerpaal 26) gaat u vanaf de onverharde weg linksaf. U volgt u de SP201 richting Cagli. Na 4 kilometer ziet u het kilometerbord 30. Na 50 meter gaat u linksaf de weg omhoog, houdt 2x rechts aan en na ongeveer 500 meter aan het eind van de weg staat aan de rechterkant Casa La Valle (naam staat op het huis!).

Airports

U kunt vliegen vanuit Nederland en België op de luchthavens van Rome, Pisa, Bologna, Florence, Perugia, Ancona en Rimini (Ryanair , Transavia, airport Umbria.

Other transport

In de zomermaanden kunt u vanuit Nederland vanaf Den Bosch met de autoslaaptrein naar Bologna of Livorno in Italië reizen. Vanuit Dusseldorf (Duitsland) gaat een autoslaaptrein naar Verona in Italië.
Città di Castello en Gubbio hebben een treinstation en een goede aansluiting met Perugia/Pisa en Roma.

 

Syndicated properties