Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Camping Mare Vara

Camping Mare Vara starstarstar

Várvölgy ut 2,Magyaregregy, Baranya,7332,Hongarije
Tel: +36 72420126,
Tap to call +36 72420126
 
Booking on request
Prices from Ft3,200.00  Per night
Ft3,200.00 - Ft3,200.00 Camping Mare Vara Várvölgy ut 2, Magyaregregy, Baranya, 7332, Hongarije +36 72420126 1 Tent pitch 2 person 2
/ / / /

 

Onze camping ligt In de directe omgeving van het grote Natuurgebied Oostelijke Mecsek. De goed onderhouden camping gelegen tegen de heuvels is zeker een bezoek waard.

Op de camping hebben wij plaats voor 36 caravan / campers/tenten met electriciteit en een klein aantal plaatsen zonder electriciteit. Gemarkeerde plaatsen vindt u bij ons niet. Er is een receptiegebouw met ervoor een terrasje, geschikt voor ontvangst van gasten. Tijdens uw verblijf kunt u ook heerlijk genieten van ons Bufé.

Het sanitairgebouw, aan de achterkant van de receptiegebouw, is vrij recent verbouwd. Er zijn gescheiden wasruimtes, douches en toiletten. De afwas kan overdekt gedaan worden en een wasmachine is ook aanwezig.

Alle voorzieningen voldoen aan de geldende EU normen. Dagelijks kunt u verse broodjes bestellen. In het dorp vindt u 2 ABC supermarkten voor de eerste levensbehoeften. Op ongeveer 15 km vindt u een hele grote supermarkt.

 

Pitch types

Ft3,200.00

Area activities

Magyaregregy ligt in een dal in het prachtige groene Mecsek gebergte. Door buitenlanders nog nauwelijks ontdekt, Magyaregregy is een charmant dorpje met ca 1000 inwoners, met één van de mooiste liggingen in het Mecsek gebergte.

Magyagregy heeft een zwembad (Open sinds juni 2007). Dit zwembad ligt op een steenworp afstand, recht tegenover de camping. In Szaszvar (ca 6 km) is ook een zwembad.

Op 30 km ligt de historische stad Pécs. Pécs is een charmante stad met tal van beziens-waardigheden uit de Romeinse en Turkse tijd, waar men ook gezellig kan winkelen en uitgaan of een museum bezoeken.

De oude binnenstad van Pécs heeft een mediterrane sfeer, met talrijke terrasjes en leuke winkeltjes. Een bezoek aan het moderne winkel-centrum Arkád mag niet worden overgeslagen. Iedere zondagochtend is er een grote vlooienmarkt.

Vanuit Magyaregregy kan men talloze uitstapjes maken, zoals naar Abaliget met druipsteengrotten en een vleermuismuseum, naar de beroemde Hongaarse wijnregio’s Siklós, Szekszárd en Villány. Vooral de laatste plaats is een bezoek waard. In de kuuroorden Harkány, Dombóvár-Gunaras en dichterbij Komló Sikonda kan men heerlijk relaxen. Het sculpturenpark in Villány, de burchten van Magyaregregy, Pécsvárad, Siklós en Szigetvár.

De oude moskeeën in Palkonya, Szitgetvár en Siklós. De openluchtmusea Szenna en Sellye en het eier en textielmuseum in Zengövarkony. Door het Duna-Dráva Nationale Park rijdt een toeristentreintje.

In de directe omgeving bevindt zich een manege, er zijn wandel- en fietsroutes, en overige sport- en ontspanningsactiviteiten (zwemmen, tennissen, hengelsport, mountainbike, etc.) Net buiten het dorp, nabij de beroemde Márévár, een oude burcht. De uniek gelegen camping ligt aan diverse wandelroutes in en door het oostelijke Mecsek gebergte.

 

Syndicated properties