Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala

LimogesDe regio Limousin bestaat uit drie departementen, namelijk Haute Vienne, Creuse en Corrèze. In het departement Haute Vienne, arrondissement Limoges, ligt Saint Germain Les Belles, een stadje met ongeveer 2000 inwoners. In het centrum is een bakker met de lekkerste croissants van de regio, een bloemist, een slager, een kruidenier en een lokale supermarkt. De dichtstbijzijnde grotere supermarkt is op 7 km. Net buiten het stadje is een recreatiemeer met tennisbaan, volleybal-, voetbal- en basketbalveld en twee speeltuinen.

Saint Germain les Belles is gelegen in een groene, glooiende omgeving met een afwisselend landschap, het is zowel veeteelt- als landbouwgebied. Onder andere de aanwezigheid van vele kastanje bossen, meertjes en riviertjes maken het een aantrekkelijk gebied voor de wandelaar en de sportieve fietser.

Camping LasCombas

Camping LasCombas starstarstar

.,Saint Germain Les Belles, Limousin,87380,France
Tel: +33 555334072,
Tap to call +33 555334072
 
Booking on request
Prices from 12.00€  Per night
12.00€ - 12.00€ Camping LasCombas ., Saint Germain Les Belles, Limousin, 87380, France +33 555334072 1 Tent pitch 2 person 2
/ / / /

 

In het midden van Frankrijk, 890 km vanaf Utrecht, gelegen in het hart van de Limousin bevindt zich camping LasCombas in Saint Germain Les Belles. Deze kampeergelegenheid ligt op 10 minuten rijden vanaf afslag 42 van de A20 richting Toulouse/Bordeaux en is als camping onderweg naar het zuiden een prima stop.

LasCombas is een kleinschalige kampeergelegenheid, ideaal voor genieters van rust, ruimte en service. In de omgeving is voldoende te beleven voor zowel jong als oud, actief of passief, maar ook op cultureel en culinair gebied bent u op de juiste plek in Frankrijk. U kunt komen met uw eigen caravan, camper, tent of vouwwagen, óf u kunt in één van de luxe mobile homes met eigen sanitair verblijven. Als u luxe wilt kamperen (glamping), dan is de gemeubileerde safaritent een echte aanrader; het gevoel van kamperen maar met alle luxe van een huis.

De plek van iedere accommodatie is ten minste 100m² groot, met veel ruimte tussen de plaatsen. Behalve dat iedere stacaravan eigen sanitair heeft, zijn er twee badkamers die regelmatig worden schoongemaakt. Huisdieren zijn welkom op LasCombas, maar helaas niet als u gebruik maakt van één van de huuraccommodaties.

Voorzieningen

Op dit moment wordt er gewerkt aan de prachtige grote schuur, waar uiteindelijk de recreatieruimte/lunchroom/bar zal komen. Tot die tijd kunt u gebruik maken van onze snackcaravan. Hier wordt een ontbijt en een lunch geserveerd. Drie keer in de week is er de mogelijkheid een warme maaltijd te nuttigen.

We proberen zoveel mogelijk groenten uit eigen tuin te gebruiken bij de bereiding van de maaltijden.

Voor degenen die niet iedere ochtend zelf naar de bakker willen, is er onze broodservice. U bestelt de dag van tevoren bij ons en wij zorgen dat het verse brood gehaald wordt.

Er is een Jeu de Boules (of Pétanque) baan. In de zomermaanden is er iedere maandagmiddag een toernooi op het dorpsplein.

U kunt, tegen betaling, gebruik maken van de wasmachine. Er is WIFI aanwezig.

Pitch types

12.00€

Area activities

Het is een zeer veelzijdige omgeving die uitnodigt om actief te zijn. Behalve wandelen en fietsen, zijn ook zwemmen, kajakken, off road motorrijden, klimmen en paardrijden mogelijk.

Saint Germain Les Belles ligt op een van de pelgrimsroutes naar Santiago de Compostella en is een ideale plek voor de pelgrims om te overnachten.

Lac de Vassivière is een stuwmeer op de grens van de departementen Corrèze, Creuse en Haute-Vienne. Het is 9,76 km² groot en de belangrijkste watervoorziening van de Limousin. Er is een watertaxi waar u gratis gebruik van kunt maken om naar het eiland te varen om daar het ´Centre international d´art et du paysage´ te bezoeken, maar er zijn volop activiteiten te ondernemen rond en op het meer van Vassivière.www.lelacdevassiviere.com

In de omgeving zijn tal van musea, zoals:

  • het papiermuseum in Saint Leonard de Noblat,
  • de insectentuin in Nedde,
  • het aquarium in Limoges,
  • het museum de Résistance in Peirat le Chateau,
  • Oradour sur Glane.

Maar er zijn ook veel parken te bezoeken, zoals het wolvenpark, het dierenpark Reynou of het attractiepark Bellevue. Bij het meer van Vassievière vindt u Arbres en Arbre, waar men als een echte Tarzan van boom naar boom kunt klimmen en tokkelen. Ook bij Limoges is een klimcentrum, Tarz en Arbre.

 

Syndicated properties