Borgo Belfiore

Borgo Belfiore starstarstarstar

Via S.Apollinare 70,Montefortino, Marche,60011,Italy
Tel: +39 07319107,
Tap to call +39 07319107
 
Booking on request
Prices from 70.00€  Per night
70.00€ - 70.00€ Borgo Belfiore Via S.Apollinare 70, Montefortino, Marche, 60011, Italy +39 07319107 1 2 Kamer Appartement 2
/ / / /

 

In de provincie Ancona, tussen Pergola en Arcevia, ligt Borgo Belfiore op 35 km afstand van de Adriatische kust Een sfeervolle vakantieplek op 3 hectare terrein met 13 comfortabele appartementen en Bed&Breakfast kamers van verschillende grootte in 2 historische gebouwen, een gastenrestaurant en een groot zwembad in de olijfgaard.

Borgo Belfiore is dé ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Maar ook kunst- en cultuurfanatici zullen hier genieten. En wandelaars kunnen hier ook zeker hun hart ophalen. Voor mensen die gek zijn van Italië maar Toscane nu wel kennen is de Borgo van de ´mooie bloemen´ een prachtige uitvalsbasis om de Marche te ontdekken. Wie wil golfen of toch even lekker de drukte in wil, Belfiore ligt op 35 kilometer afstand van de Adriatische kust. Daar zijn moderne badplaatsen als Fano, Senigallia en Ancona te vinden, evenals mooie winkels en een bruisend uitgaansleven.

Samen met uw partner, met de kinderen óf alleen, op Borgo Belfiore zult u zich snel thuis voelen. Voor business meetings en conferenties is ons landgoed ook uiterst geschikt.

Borgo Belfiore heeft 4 historische gebouwen op 3 hectare land en heeft een prachtig wijds uitzicht over het heuvelachtige landschap van de Marche. Op de hoogste plek ligt ook het grote zwembad met een panoramisch uitzicht.

De vier gebouwen komen uit de 17de en 18de eeuw en zijn met veel liefde voor detail en authenticiteit gerestaureerd. De grote Villa Belfiore heeft prachtige fresco´s en zelfs een eigen rijk gedecoreerd huiskapel met een officieel gewijd altaar.

Hier zijn 8 ruime appartementen en de receptie gevestigd. In de Frantoio werd vroeger olijfolie geperst, nu zijn in dit gebouw 5 ruime en rustiek ingerichte appartementen gevestigd. Ook een zaal voor de gezamenlijke maaltijden en de daarbij behorende keuken.

De buitenkapel San Michele was vroeger vooral voor de vrouwelijke dorpsbewoners een plek om te bidden. Nu is het een mooie plek voor bezinning, gebed, meditatie of om gewoon een boek te lezen. De oude wijnkeldergewelven kunnen voor evenementen of cursussen worden gebruikt, en in de vroegere boerderij, Casa Susanne, wonen de eigenaren.

Room types

70.00€

Area activities

Belfiore biedt vele mogelijkheden, zoals: individuele vakantie, familie feesten, huwelijken, groepsvakanties, business meetings, conferenties en opleidingen. Op aanvraag geven wij u graag de condities voor groepsreizen aan. Het landschap nodigt uit om wandelen, hardlopen, mountainbiken, walken en (race)fietsen.

Driving directions

Let op! Er zijn 2 Montefortinos! het andere ligt in de provincie Ascoli Piceno, verder zuidelijk, terwijl wij in de Provincie Ancona wonen. Voor uw navigatie: stad Arcevia, straat Via S.Apollinare 70.

Met de auto (ca 1450 km):
Vanuit NL naar keuze: door Oostenrijk via München, Bolzano, Verona naar Bologna of met minder kilometers door Zwitserland via Basel, Chiasso, Milaan en Bologna richting Ancona/Bari op A14).
Voor beide routes geldt bij Marotta A14 autoweg verlaten en via SS 424 naar San Lorenzo in Campo.
Na het passeren van het centrum van deze kleine stad linksaf op SP 59. Enige tijd daarna weer links af volgt u de SP 14/1 richting Arcevia.
U rijdt dan langs Nidastore, San Pietro en Palazzo tot het bordje Montefortino, waarna u direct eerste weg rechtsaf gaat rechtdoor naar boven. U ziet dan links het kapelletje San Michele met daarvoor onze parkeerplaats. Welkom op Borgo Belfiore.Nu kan uw vakantie echt beginnen.

Airports

Er zijn diverse vluchtroutes. Hieronder enkele suggesties:

  • Eindhoven ( NL) of Niederrhein, Weeze (onder Nijmegen net in Duitsland) o.a.met Ryanair naar Rome-Ciampino.
  • Amsterdam en Rotterdam naar Rome-Fiumicino (o.a. Alitalia en Transavia)
  • Amsterdam naar Bologna (o.a. met KLM of Transavia)
  • Köln/Bonn naar Bologna (o.a met Germanwings)
  • Düsselforf, Hamburg en München naar Falconara (Ancona, Marche) o.a. met Alitalia en Lufthansa
  • London-Stanstedt naar Falconara ( Ancona) o.a dagelijks met Ryanair
  • Parijs, Barcelona, Kopenhagen naar Falconara (o.a. met Alitalia en Evolavia)

Vanaf genoemde airports zijn trein- en busverbindingen naar Arcevia of u neemt een huurauto. Falconara (Ancona) is op ca. 40km afstand. De airports van Florence, Pisa en Verona, Bergamo of Milaan liggen op grotere afstand, maar zijn mogelijk ook interessant als u nog andere reisdoelen heeft. Ook hier vindt u weer diverse autoverhuur bedrijven. Met openbaar vervoer verder

Rome-Ciampino airport
U kunt met de diverse airportbussen naar het treinstation Rome Termini. Van daar met de (snel) trein naar Fabriano. Totale reistijd ca 4,5 uur

Rome-Fiumicino airport
U kunt met 1 overstap ook per trein naar Fabriano. Totale reistijd ca. 4 uur.

Bologna airport
De airportbus brengt u naar het treinstation. Dan neemt u de trein naar Senigallia (richting Ancona/Bari). Totale reistijd ca. 3,5 uur

Falconara airport
Met bus/ trein via Senigallia (1 u 15 min.) Of wij laten u voor een redelijke vergoeding ophalen.

Other transport

In de zomer zijn er auto-slaaptreinen vanuit NL en Duitsland naar Bologna. Op www.trenitalia.com (ook in het Engels) vindt u alle verbindingen. Vanuit het noorden bv. Bologna is uw eindstation Senigallia en vanuit het zuiden bv. Rome-Termini is dat de papierstad Fabriano. Vandaar zijn er regelmatig busverbindingen naar Arcevia/Montefortino.
Vanaf Fabriano en Senigallia gaan regelmatig bussen naar Arcevia. Ook kunnen wij u voor een redelijke prijs laten ophalen.