Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Bon Chez Nous

Bon Chez Nous starstarstar

Beauvais,St Amand Jartoudeix, Limousin,23400,France
Tel: +33 555641769,
Tap to call +33 555641769
 
Booking on request
Prices from 65.00€  Per night
65.00€ - 65.00€ Bon Chez Nous Beauvais, St Amand Jartoudeix, Limousin, 23400, France +33 555641769 1 Room Twin beds 2
/ / / /

 

Een chambres d´hotes (Frans voor bed and breakfast) voor bourgondische levensgenieters gelegen in Saint-Amand-Jartoudeix, een gemeente op de grens van het Franse departement de Creuse en de Haute-Vienne (regio Limousin) op 35km van de A20 en op 40km van Limoges.

Alles staat in het teken van genieten, van de natuur, de rust, het comfort, de toeristische mogelijkheden, lekker eten en een goed glas wijn. Gesitueerd in het mooie stille, schone en rustige landschap van de Creuse, vlak naast het kasteel van Beauvais begeeft u zich in een oase van rust en stilte. Toch is er in de omgeving van alles te doen en zijn er vele leuke dorpjes en steden te bezoeken.

U wordt door de Nederlandse eigenaren Theo en Von persoonlijk ontvangen met een welkomstdrankje, waarna wij u naar uw comfortabele kamer zullen begeleiden, iedere kamer heeft eigen thee en koffie faciliteiten.

Wij beschikken over een uitstekende keuken en koken zeven dagen per week een mooi viergangen diner voor onze gasten. Voor-hoofdgerecht, kaas en dessert. Natuurlijk maken wij zo veel mogelijk gebruik van de mooie verse regionale producten die de Creuse rijk is. Op verzoek verzorgen wij voor u ook graag een lunch in de vorm van een mooie salade of een lekker broodje.

Het ontbijt wordt bij mooi weer op het terras geserveerd en als het wat koeler is in de eetkamer. Het ontbijt bestaat uit vers stokbrood en croissants, roomboter en voor de liefhebbers een lekker gekookt of gebakken eitje. Natuurlijk mag ook de verse Jus d´orange en een kopje koffie of een glas melk niet ontbreken.

Onze chambres d´hotes is natuurlijk rookvrij (dit is ook in Frankrijk verplicht), maar wij stellen ons rookvriendelijk op. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten buiten, comfortabel een sigaretje kunnen roken. Als het weer wat minder is of als het te koud is buiten is er de gelegenheid om na het diner , in overleg, in de privé salon van Theo en Von gezellig een sigaretje, sigaar of pijp te roken en voor de liefhebbers een lekker cognacje of een ander drankje te gebruiken.

Op de eerste verdieping hebben wij een videotheek/ bibliotheek gevestigd. Hier kunt u boeken lenen en lezen en/of een DVD uit onze bibliotheek bekijken. Om geen overlast voor de andere gasten te veroorzaken kunt u bij het bekijken van een DVD gebruik maken van hoofdtelefoon(s).

In en om Bon Chez Nous kunt u gratis gebruik maken van ons WIFI netwerk.

Bon Chez Nous heeft geen voorzieningen voor (kleine) kinderen.

Wij verheugen ons er op u binnenkort te mogen ontvangen in ons mooie "maison de caractere" en hopen dat u zich bij ons snel "thuis" zal voelen!

Room types

65.00€

Area activities

Haute-Vienne bestaat uit 3 arrondissementen, te weten Bellac, Limoges en Rochechouart. Bekend zijn de rood-bruine runderen ook wel Limousin koeien genoemd in de beboste heuvels in dit gebied.
In het westen liggen de Monts de Blond. Bekend is het Pays de Saint-Pardoux met het meer van Saint-Pardoux. In het oosten liggen de Monts d´Ambazac. In het zuiden Monts et Barrages met Lac de Vassivière.
Mooie streken:

  • Haute Vallée de la Vienne
  • Vallée de la Briance

Hoofdstad van departement Haute-Vienne is Limoges, bekend van het porselein.
Enkele andere plaatsen zijn:

  • Ambazac
  • Bellac
  • Bessines-sur-Gartempe
  • Eymoutiers

 

Syndicated properties