Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala

Een stukje cultuur en geschiedenis

jan kok lodgeCuraçao is een prachtig Caribische eiland waar het leven ontspannen en zorgeloos is. De strakblauwe lucht met de altijd schijnende zon en de immer waaiende verkoelende wind maken Curaçao tot de perfecte vakantiebestemming. Tel daarbij op de hagelwitte stranden, de azuurblauwe zee, de rijke cultuur en historie, het zalig eten en de vriendelijke bevolking ... wat kun je je nog meer wensen?

Curaçao is een tropisch eiland in de Caraibische Zee en vormt samen met Aruba en Bonaire de Benedenwindse Eilanden. Vanaf oktober 2010 is Curaçao een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. De hoofdstad is Willemstad.

Curaçao heeft een rijke geschiedenis waarvan de overblijfselen nog altijd duidelijk zichtbaar zijn. Tot 1634 hoorde het eiland tot Spanje, later en tot op de dag van vandaag, bij Nederland. De sporen van het koloniale verleden zijn rijkelijk aanwezig op Curaçao. Bijvoorbeeld in het prachtige Willemstad, met ontelbaar veel panden daterend uit de 17e tot vroeg 20ste-eeuw. Een gedeelte van Willemstad staat zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Ook diverse, over het eiland verspreide, landhuizen en voormalige plantagehuizen zijn tot monument verklaard. De vele Spaanse, Afrikaanse en Nederlandse invloeden maken Curaçao tot een prachtige wirwar van culturen.

Bantopa Appartementen

Bantopa Appartementen starstarstar superior

Kaya Kashimiri 59,Curasol, Curacao,.,Curacao
Tel: 00-5999-8695670,
Tap to call 00-5999-8695670
 
Booking on request
Prices from 45.00€  Per night
45.00€ - 45.00€ Bantopa Appartementen Kaya Kashimiri 59, Curasol, Curacao, ., Curacao 00-5999-8695670 1 1 Kamer Appartement (Studio) 2
/ / / /

 

BanTopa betekent in het Papiaments letterlijk “De ontmoeting”. Wij willen u graag als gast ontmoeten en proberen het u zo plezierig mogelijk te maken. BanTopa  is een klein resort met diverse accommodaties, waardoor wij u de accommodatie kunnen aanbieden die voldoet aan uw wensen, van 1 tot 4 slaapkamers. BanTopa is de perfecte uitvalbasis voor al uw bezoeken aan de vele schitterende natuurlijke  baaien, stranden, duik- en snorkellocaties.

Zwembad

Het resort beschikt over een zwembad, uiteraard exclusief voor BanTopa gasten. Het zwembad kan het gehele jaar door gebruikt worden. Naast het zwembad bevindt zich een terras met stoelen en ligbedden. Rondom het zwembad ligt een prachtige rotsentuin met veel Tropische beplanting.

BanTopa is de perfecte uitvalbasis voor al uw bezoeken aan de vele schitterende natuurlijke baaien, stranden, duik- en snorkellocaties.

De voorzieningen in de nabijheid van BanTopa zijn veelzijdig, van zelf te ontdekken stille baaien, tot stranden waar u zelf kunt BBQ, tot de luxe stranden voorzien van alle faciliteiten, zoals een duikshop met winkel, zwembad, kano- en zeilbotenverhuur, kinderspeeltuin en een 4 sterren restaurant. Zonaanbidders bezoeken graag een van de vele baaien die aan de zuidkust zijn gelegen. Natuurliefhebbers kunnen boven water hun hart ophalen in o.a. het Christoffelpark en Sheta Boca Park. Behalve de stranden is het historische Willemstad, het vliegveld, restaurants, museums en andere voorzieningen op minder dan 10 autominuten van BanTopa gelegen. kortom voldoende faciliteiten in de directe omgeving  om uw vakantie onvergetelijk te maken.

Uitzicht

Het uitzicht vanuit uw accommodatie is uniek en veelzijdig. BanTopa gasten kijken uit op een groot gedeelte van Curacao, de tropische tuinen en de villawijk Curasol. Overdag en vooral ‘s avonds is het vanaf uw terras  genieten van het uitzicht en de duizenden lichtjes van Curacao.

Prachtige tropische tuin en eigen parkeergelegenheid.

De BanTopa accommodaties zijn op een heuvel gesitueerd en de gebouwen liggen van elkaar gescheiden door mooi verzorgde tropische tuinen. Het parkeerterrein is afgesloten met een elektrisch bedienbaar hek.

Room types

45.00€

Activiteiten in de omgeving

Duiken en snorkelen

Ontdek de fantastische duik en snorkel mogelijkheden van Curaçao

Curaçao bestaat van oorsprong uit vulkanisch kalkgesteente waarop zich eeuwenlang koraal heeft afgezet. Dat is bij een eerste duik al snel te zien. Pal langs de kustlijn treft u meteen de meest schitterende koraalriffen aan. Geen wonder dat duiken tegenwoordig een van de populairste sporten op Curaçao is.

In de directe omgeving van BanTopa zijn tenminste 6 duikscholen gevestigd.

Blue Bay beach, Kokomo beach, Pirate Bay en 3 in Boca St. Michiel.

Curaçao in top drie ´Meest romantische trouweiland´

Curaçao is hoog geëindigd in de Nationale huwelijks- en trouwreizen enquête van Bruid & Bruidegom Magazine. Het eiland kreeg de titel één van de ´Meest romantische eilanden´ om te trouwen en eindigde op een tweede plaats. De eerste plaats was voor de Malediven, de derde voor Hawaï. Het onderzoek werd gehouden onder 500 aanstaande bruidsparen. Op Curaçao kun je op vele manieren trouwen. Niet alleen op het strand, maar ook tussen de dolfijnen, op een zeiljacht of bijvoorbeeld in een historisch landhuis. Alles over trouwen op www.bankasa.com

BanTopa is uitstekend geschikt voor uw, familie en vrienden. Wij bieden u speciale arrangementen en prijzen voor groepen.

Routebeschrijving

De afstand van BanTopa naar het centrum van Willemstad en het vliegveld is circa 10 autominuten. Op 200 meter afstand van het complex is tevens een bushalte aanwezig. Op ca. 5 autominuten is er een grote Supermarkt.

 

Syndicated properties