Yoga en de kunst van bewegen ~ Bewegen kan op verscheidene manieren. Soms beweeg je teveel en draaf je door. Soms beweeg je te weinig en wordt de boel vastgezet. Met yoga breng je alle beweging in balans. Hierbij staan bewust worden en concentratie centraal. Het gaat dus niet om het uitvoeren van een perfecte oefening, maar om in aandacht zijn.

Yoga als kunst van ontspannen ~ Door de oefening met aandacht te doen kom je in het hier-en-nu en laat je de dagelijkse beslommeringen voor wat ze zijn. Dit geeft rust in het hoofd, je ontspant.

Afhankelijk van het weer wordt zoveel mogelijk buiten in de natuur yoga beoefend en gemediteerd.

En natuurlijk heb je ook voldoende tijd voor jezelf; om te luieren of leuke uitstapjes te maken. Deze yogaweek is een leuke mix tussen yoga, mediteren en tijd voor jezelf. De oefeningen zijn er op gericht om een stapje terug te doen en even pas op de plaats te maken, om daarna met frisse energie naar huis te gaan.

Sanja heeft een erkende yoga docentenopleiding gevolgd en heeft ruime ervaring in het lesgeven in yoga en mediteren, in haar eigen yogastudio en op verscheidene locaties.

Kosten €750 p.p. incl. volpension, gedeelde tweepersoons accommodatie, de yoga week en transfer van en naar Simply Canvas. Excl je reis naar Simply Canvas (vliegen vanaf Rotterdam naar Bergerac of met de trein naar Sainte Foy la Grande). Toeslag voor een 1-persoons accommodatie €150.

Voor meer informatie:

Simply Canvas Sandra & Santi
Saint Jean de Duras - Frankrijk