Trouwen in het buitenland

Jullie trouwdag is het belangrijkste moment van je leven en dus zorg je ervoor dat je extra goed voorbereid bent. Wat is het niet fijn om in je eigen taal alles ter plaatse te regelen en deze dag door een Nederlandse Weddingplanner ter plaatse te laten voorbereiden. Dit zonder tussenkomst van Reisbureaus en organisatiebureaus in Nederland om ter plaatse teleurstellingen te voorkomen!

Kies voor een originele trouwlocatie in het buitenland! Wij bieden u hier de leukste en mooiste trouwlocaties bij Nederlanders in het buitenland. Laat u verrassen!

Trouwen op Curaçao.

Trouwen op Curacao (c) www.Bankasa.comCuraçao is hoog geëindigd in de Nationale huwelijks- en trouwreizen enquête van Bruid & Bruidegom Magazine. Het eiland kreeg de titel één van de ´Meest romantische eilanden´ om te trouwen en eindigde op een tweede plaats. De eerste plaats was voor de Malediven, de derde voor Hawaï. Het onderzoek werd gehouden onder 500 aanstaande bruidsparen. Op Curaçao kun je op vele manieren trouwen. Niet alleen op het strand, maar ook tussen de dolfijnen, op een zeiljacht of bijvoorbeeld in een historisch landhuis. Alles over trouwen op Curaçao.

BanTopa is uitstekend geschikt voor uw, familie en vrienden. Wij bieden u speciale arrangementen en prijzen voor groepen.

Meer informatie:

Bantopa Appartementen Curacao

champagneKies voor deze originele trouwlocatie in Frankrijk! Je trouwt voor de wet in Nederland en viert de bruiloft hier in Normandië met je beste vrienden en familie. (Alleen geschikt voor kleinere groepen).

Het kerkelijk huwelijk kan afgesloten worden in de RK kerk, die zich op loopafstand bevindt in het dorpje Brix. Een lieflijk kerkje uit de 12e eeuw, met prachtige glas-in-lood ramen. Voor een ceremonie of andere geloven mag de kerk ook worden gebruikt. De priester uit het dorp kan de dienst verzorgen of je kunt je eigen priester of pastoor meebrengen.

Meer informatie:

Chateau le Val
Normandië
Frankrijk

Trouwen op het strand van ArubaTrouwen op Aruba is erg populair en aantrekkelijk geworden, omdat een geweldige vakantie gecombineerd kan worden met een erkend huwelijk op een schitterende en veilige droomlocatie. Uw huwelijk op Aruba is een droom huwelijk waar jullie heel vaak aan terug zullen denken, en wij van Interweddings zorgen ervoor dat dit ook gerealiseerd wordt.
Wat dacht u van een ceremonie op een van de vele parelwitte zandstranden omgeven door wuivende palmbomen en uitzicht op de prachtige blauwe oceaan, of een erkend huwelijk in het historische gemeentehuis? Wij bieden diverse tropische trouwarrangementen aan, en verzorgen uw huwelijksdag van A tot Z.